Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea428g43kcal4.7g3.4g0.9g5.1g
Herkkusieni 171g27kcal3.6g0.5g0.6g2.6g
Miniluumutomaatti, annos 250g214g43kcal1.3g7.1g0.6g0g
Paprika punainen 291g85kcal2.7g13.1g1.2g5.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g771g308kcal11.6g46.3g2.3g19.3g
Katkarapu 308g211kcal44.5g0g3.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g21kcal1.6g3.4g0.1g0.4g
Sinappi, Dijon, 1 tl41g58kcal1.9g3.8g3.9g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)51g105kcal0.6g23.6g0.9g0g
Hunaja 22g74kcal0.1g18g0g0g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2045kcal149.6g254.8g28.4g71.6g
Valittu annoskoko2500g1022kcal74.8g127.4g14.2g35.8g
Annoskoko puolitettuna1250g511kcal37.4g63.7g7.1g17.9g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364