Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1446g305kcal17.3g49.1g2.9g30.4g
Porkkanaraaste 200g723g195kcal4.3g38.3g1.4g18.1g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g108g110kcal0g22.8g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever217g1466kcal2.2g2.6g160.5g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4155kcal47.8g226.2g329.6g97.4g
Valittu annoskoko2500g2077kcal23.9g113.1g164.8g48.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1039kcal12g56.6g82.4g24.4g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007