CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 433g1420kcal45.7g262.8g9.5g42.9g
Kauralese 43g153kcal7.7g19.4g3.3g7.4g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 236g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 85g752kcal0g0g85g0g
Arla Apetina Feta 3%315g346kcal56.7g6.3g9.4g0g
Paprika vihreä 157g34kcal1.5g3.9g0.5g3g
Paprika keltainen 236g71kcal2.2g12g0.5g4.7g
Tomaattimurska 315g93kcal1.8g16.7g0.6g6g
Pinaatti 79g11kcal1.3g0.3g0.2g1g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen39g16kcal0.8g3.5g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Tomaatti 236g54kcal1.3g8.1g0.7g3.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 236g542kcal53.1g0g35.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7103kcal350g688.8g290.6g139.2g
Valittu annoskoko2500g3551kcal175g344.4g145.3g69.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1776kcal87.5g172.2g72.7g34.8g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327