Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 215g1556kcal2.6g0.9g174.4g0g
Kananmuna kuoreton 262g374kcal32.8g0.8g26.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 186g614kcal3.7g5.6g65.1g0g
Manteli 238g1468kcal57.3g15.7g128.7g17.2g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g477g1215kcal28.1g15.3g113.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 238g787kcal4.8g7.1g83.4g0g
Punaherukka 358g203kcal5.1g26.8g1.4g17.9g
Mustaherukka 346g204kcal3.7g27g1.4g20g
Mansikka 143g67kcal0.7g12g0.3g2.7g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13172kcal280g269g1191g115.8g
Valittu annoskoko2500g6586kcal140g134.5g595.5g57.9g
Annoskoko puolitettuna1250g3293kcal70g67.3g297.8g29g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647