Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1381g332kcal25g30.4g4.1g31.8g
Vehnäjauho puolikarkea 55g190kcal5.6g38.7g0.7g1.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen921g304kcal30.4g45.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g92g258kcal17.5g0g20.3g0g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g46g336kcal0.5g0.5g36.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2839kcal158g229.4g123.8g67.4g
Valittu annoskoko2500g1420kcal79g114.7g61.9g33.7g
Annoskoko puolitettuna1250g710kcal39.5g57.4g31g16.9g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338204