Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 596g172kcal6g27.4g1.8g10.7g
Kesäkurpitsa zucchini 596g108kcal3.3g14.9g2.4g4.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka223g25kcal2.5g2.5g0.4g2.2g
Kaali, valkokaali472g100kcal5.7g16g0.9g9.9g
Porkkana 422g138kcal2.6g23.5g0.8g10.8g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g124g37kcal1.2g5g0.4g0g
Rypsiöljy 35g307kcal0g0g34.8g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g12g40kcal0.1g9.8g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1879kcal43.8g202g83.4g78.2g
Valittu annoskoko2500g940kcal21.9g101g41.7g39.1g
Annoskoko puolitettuna1250g470kcal11g50.5g20.9g19.6g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532