Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1191g215kcal6.7g29.8g4.8g8.3g
Sipuli 286g86kcal3.6g13.7g0.6g4.9g
Kananmuna kuoreton 262g374kcal32.7g0.8g26.8g0g
Pekoni rasvainen 286g1074kcal34.3g0g105.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa286g857kcal65.7g0g65.7g0g
Voi 191g1382kcal2.3g0.8g154.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7976kcal290.6g90.2g717g26.4g
Valittu annoskoko2500g3988kcal145.3g45.1g358.5g13.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1994kcal72.7g22.6g179.3g6.6g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425