Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka374g41kcal4.1g4.1g0.7g3.7g
Lanttu 575g166kcal5.7g26.4g1.7g10.3g
Porkkana 517g169kcal3.2g28.8g1g13.2g
Sipuli 287g87kcal3.6g13.8g0.6g4.9g
Kesäkurpitsa zucchini 374g67kcal2.1g9.3g1.5g2.6g
Mustapippuri 5.7g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g14g46kcal0.1g11.4g0g0g
Sinappi 14g19kcal0.6g2g0.9g0.2g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g14g24kcal0g5.9g0g0g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g287g86kcal2.9g11.5g0.9g0g
Rypsiöljy 29g254kcal0g0g28.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1952kcal45.8g230.8g72.4g72.8g
Valittu annoskoko2500g976kcal22.9g115.4g36.2g36.4g
Annoskoko puolitettuna1250g488kcal11.5g57.7g18.1g18.2g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091