Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1816g635kcal29g125.3g1.8g25.4g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g363g1089kcal94.4g0g79.9g0g
Oliiviöljy 49g434kcal0g0g49g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 44g47kcal3.4g7.1g0.3g0.9g
Basilika, tuore 7.3g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 15g44kcal1.6g3.1g1.5g6.2g
Mustapippuri 7.3g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4652kcal264g296g266.4g75.8g
Valittu annoskoko2500g2326kcal132g148g133.2g37.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1163kcal66g74g66.6g19g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213