Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g1268g4438kcal101.4g989.1g7.6g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 390g319kcal4.9g16.6g24.1g8.5g
Porkkana, paistettu 181g158kcal1.2g10.5g11.2g4.8g
Jauheliha, sika-nauta 362g802kcal63.4g0g61.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 272g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11433kcal341.8g2032.4g209g26.6g
Valittu annoskoko2500g5717kcal170.9g1016.2g104.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2858kcal85.5g508.1g52.3g6.7g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605