Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty915g622kcal13.7g134.5g1.8g7.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g264g74kcal1.6g15.7g0.5g6.6g
Palsternakka 508g323kcal2.5g60g2g22.9g
Kesäkurpitsa zucchini 508g92kcal2.8g12.7g2g3.6g
Sipuli (kuorittu)122g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.5g0.5g1.4g
Kananmuna kuorineen punnittu122g154kcal13.4g0.4g11g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g183kcal0g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3240kcal79.4g515.4g76.6g87.8g
Valittu annoskoko2500g1620kcal39.7g257.7g38.3g43.9g
Annoskoko puolitettuna1250g810kcal19.9g128.9g19.2g22g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641