Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)325g88kcal4.2g15.6g0.7g5.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g20kcal1.5g3.2g0.1g0.4g
Purjosipuli 33g7.4kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Palsternakka 81g52kcal0.4g9.6g0.3g3.7g
Selleri, annos 50g81g11kcal0.8g2.4g0g0g
Lanttu 81g24kcal0.8g3.7g0.2g1.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 488g674kcal91.5g0g34.1g0g
Dolmio Light Classico Bolognese813g301kcal9.8g63.4g0.8g5.7g
Vesi, vesijohtovesi 488g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.6g5kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2427kcal221.4g210.2g73.6g42.2g
Valittu annoskoko2500g1213kcal110.7g105.1g36.8g21.1g
Annoskoko puolitettuna1250g607kcal55.4g52.6g18.4g10.6g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953