Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi288g1296kcal18.7g172.8g60.5g8.9g
Voi, 1 tl, 5 g96g701kcal1g1g76.8g0g
Sokeri 46g187kcal0g46g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g61kcal0g15.2g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss672g230kcal6.7g27.6g5.4g24.9g
Flora Vanilla 12%461g876kcal20.7g73.7g55.3g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g288g720kcal16.7g9.2g67.7g0.6g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g346g553kcal25.2g5.5g24.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g58g230kcal0g57.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini38g134kcal32.9g0g0g0g
Marianne crush 150g192g826kcal2.3g165.1g16.1g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11628kcal248.4g1147.4g612g75.4g
Valittu annoskoko2500g5814kcal124.2g573.7g306g37.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2907kcal62.1g286.9g153g18.9g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901