KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore1967g3836kcal367.8g0g265.5g0g
Sipuli (kuorittu)164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Kanamuna, paistettu (pirkka)164g361kcal21.5g0.8g30.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro98g30kcal2.1g4.1g0.5g3.1g
Mustapippuri 6.6g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 92g489kcal0.3g0.3g55.1g0g
Piparjuuri, annos 10g3.6g1.3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1g3.8kcal0g0g0.4g0g
Viinietikka 1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9566kcal789.4g32g705g15.8g
Valittu annoskoko2500g4783kcal394.7g16g352.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2392kcal197.4g8g176.3g4g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715