Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1903g1808kcal380.5g0g32.3g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g221g575kcal6.6g10g59.7g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]376g1269kcal45.1g0g139.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7304kcal864.4g20g462.4g0.4g
Valittu annoskoko2500g3652kcal432.2g10g231.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1826kcal216.1g5g115.6g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270