Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty577g392kcal8.6g84.8g1.2g4.6g
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 555g449kcal8.7g93.3g0.3g16.6g
Vesi, vesijohtovesi 616g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Korppujauho 8.6g32kcal0.9g6.5g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 203g290kcal25.4g0.6g20.8g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g37g130kcal0g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2925kcal93.8g428g75.6g70.2g
Valittu annoskoko2500g1463kcal46.9g214g37.8g35.1g
Annoskoko puolitettuna1250g731kcal23.5g107g18.9g17.6g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967