Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Sipuli (kuorittu)119g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Paprika, punainen60g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Oregano, kuivattu 1.2g3.6kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 1.2g3kcal0.2g0.2g0g0.5g
Timjami 1.2g3.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g952g191kcal12.4g28.6g1.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g595g149kcal7.7g25g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 238g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g238g719kcal45.2g0.5g59.5g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g238g381kcal5g9g35.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3656kcal147.6g159.2g264.8g10.8g
Valittu annoskoko2500g1828kcal73.8g79.6g132.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna1250g914kcal36.9g39.8g66.2g2.7g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362950