Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g1524g884kcal114.3g76.2g13.7g1.5g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g152g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 213g90kcal20.9g0.9g0.2g0g
Vadelma 610g251kcal6.1g25g4.9g22.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2450kcal282.6g204.2g37.6g48.2g
Valittu annoskoko2500g1225kcal141.3g102.1g18.8g24.1g
Annoskoko puolitettuna1250g613kcal70.7g51.1g9.4g12.1g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231