Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 498g711kcal62.3g1.5g51.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl906g3261kcal18.1g24.5g344.2g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 906g350kcal29.9g25.4g13.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g54g30kcal3.3g1.6g1.1g54.3g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.7g0.5g1.6g
Voi 91g657kcal1.1g0.4g73.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10329kcal238.6g170.2g968.2g111.8g
Valittu annoskoko2500g5164kcal119.3g85.1g484.1g55.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2582kcal59.7g42.6g242.1g28g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327