Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g106g58kcal6.3g3.2g2.1g105.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 503g318kcal15.1g24.1g17.6g0g
Oliiviöljy 151g1333kcal0g0g150.8g0g
Kananmuna kuoreton 553g789kcal69.1g1.7g56.7g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)201g201kcal32.2g2g6g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)503g402kcal10.6g65.3g8g18.6g
Ketsuppi, Pirkka151g161kcal1.5g37.7g0g1.8g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)75g143kcal0.4g33.9g0.5g3g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g251g829kcal67.8g0g60.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8468kcal406g335.8g604g257.8g
Valittu annoskoko2500g4234kcal203g167.9g302g128.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2117kcal101.5g84g151g64.5g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458