Kana-nuudelikeitto

Kuori ja siivuta porkkanat valmiiksi.

Kuori ja hienonna sipulit valmiiksi.

Paista broilerinfileet oliiviöljyssä molemmin puolin.

Paistamisen loppuvaiheessa lisää 1 tl suolaa.

Nosta broilerinfileet leikkuulaudalle jäähtymään.

Kuullota sipuli broilerista jääneessä öljyssä.

Lisää porkkanat ja paistele hetki.

Lisää vesi (kiehauta se ensin vedenkeittimessä jos haluat säästää aikaa) ja mausteet.

Keitossa oli myös 1 rkl lipstikkaa, jota ei löytynyt ainesosaluettelosta.

Keitä kunnes porkkanat ovat miltei kypsiä.

Lisää nuudeli (halkaise levyt puoliksi ja taas puoliksi ennen keittämistä - helpottaa keiton syömistä) ja keitä kunnes porkkanat ja nuudelit ovat kypsiä.

Samalla suikaloi broilerinfileet.

Laita levy pienemmälle, lisää kuutioiksi leikattu sulatejuusto ja sekoita niin, että juusto sulaa keittoon.

Lisää keittoon vielä suikaloitu broileri ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee409g401kcal90g0g4.1g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl20g181kcal0g0g20.1g0g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Porkkana 632g207kcal3.9g35.1g1.3g16.1g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy112g357kcal13.9g70.3g2.2g8.9g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas119g333kcal22.6g0g26.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.4g19kcal1g0.9g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1115g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3041kcal265g220.8g110.8g53g
Valittu annoskoko2500g1521kcal132.5g110.4g55.4g26.5g
Annoskoko puolitettuna1250g760kcal66.3g55.2g27.7g13.3g
Arvot/100g100g61kcal5.3g4.4g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371073