Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 996g180kcal5.6g24.9g4g7g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g612g1010kcal122.4g0g61.2g0g
Voi 17g124kcal0.2g0.1g13.9g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)285g996kcal45.5g182.1g7.4g17.1g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Valkosipuli 29g31kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Chili paprika punainen21g8.5kcal0.4g1.9g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g242g266kcal19.4g33.9g2.4g19.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g185g462kcal35.1g0.1g40.7g0g
Korppujauho 21g78kcal2.2g16g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6360kcal468.4g536g260.4g93.6g
Valittu annoskoko2500g3180kcal234.2g268g130.2g46.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1590kcal117.1g134g65.1g23.4g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485