Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2145g600kcal12.9g127.6g4.3g53.6g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Mustapippuri 8.6g24kcal0.9g3.3g0.3g2.3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste322g1261kcal106.2g0g91.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4188kcal240g261.8g239.2g111.8g
Valittu annoskoko2500g2094kcal120g130.9g119.6g55.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1047kcal60g65.5g59.8g28g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922