Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee1723g2102kcal361.8g0g68.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon258g313kcal8.8g69.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 65g216kcal0g52.7g0g0.9g
Mustapippuri 6.5g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Valkosipuli 17g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%431g689kcal11.6g11.6g64.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6713kcal768.6g278.2g267.6g6g
Valittu annoskoko2500g3357kcal384.3g139.1g133.8g3g
Annoskoko puolitettuna1250g1678kcal192.2g69.6g66.9g1.5g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312