Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g497g1690kcal64.6g335.4g8.4g26.3g
Kurpitsansiemen, Risetti229g1294kcal41.3g96.3g82.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 153g1031kcal41.1g10.6g88.7g18.8g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g92g596kcal13.8g13.8g59.6g0g
Hasselpähkinä 153g985kcal21.6g5.2g93.3g26.8g
Pellavansiemen kokonainen 77g387kcal15.1g0.8g32g20.2g
Auringonkukansiemen 153g908kcal35.2g19.3g75.7g9.2g
Vesi1147g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13779kcal465.4g962.8g880.6g202.6g
Valittu annoskoko2500g6890kcal232.7g481.4g440.3g101.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3445kcal116.4g240.7g220.2g50.7g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305