Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 1192g349kcal12.2g55.7g3.7g21.8g
Vesi, vesijohtovesi 458g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Ruokasuola jodioitu 6.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 110g328kcal20.4g2.8g26.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 367g812kcal64.2g0g62.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3406kcal223.4g144g204.8g53g
Valittu annoskoko2500g1703kcal111.7g72g102.4g26.5g
Annoskoko puolitettuna1250g852kcal55.9g36g51.2g13.3g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946