Uunilohi ilman kermaa

1-1,5 kg kokonainen lohi
2-3 tl suolaa
1 tl sitruunapippuria

Pese lohi, poista pää ja pyrstö.

Laita uunivuoalle leivinpaperin päälle.

Sirottele suolaa sisälle ja päälle, sitruunapippuria kalan sisälle.

Anna suolan imeytyä tunnin.

Lämmitä uuni 175-200 asteeseen.

Paista 40-50 minuuttia.

Mausta halutessasi sitruunalla ja tillillä.

Tarjoile perunoiden tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi kokonainen 2475g3143kcal300.7g0g217.3g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.3g14kcal0.7g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6314kcal602.8g5.2g434.8g0g
Valittu annoskoko2500g3157kcal301.4g2.6g217.4g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1578kcal150.7g1.3g108.7g0g
Arvot/100g100g126kcal12.1g0.1g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382964