Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 868g976kcal183.4g0g26g0g
Lanttu 521g150kcal5.2g24g1.6g9.4g
Sipuli 122g37kcal1.5g5.8g0.2g2.1g
Valkosipuli 35g38kcal2.7g5.7g0.2g0.7g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 243g550kcal38.9g1.2g43.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)694g1111kcal18.8g18.8g104.2g0g
Sinappi 17g23kcal0.8g2.4g1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5768kcal502.6g115.8g353.8g25g
Valittu annoskoko2500g2884kcal251.3g57.9g176.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1442kcal125.7g29g88.5g6.3g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085