Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g2217g687kcal27.5g161.6g4.4g68.7g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g139g547kcal46g0g39.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton116g24kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2516kcal147.6g327g88g137.6g
Valittu annoskoko2500g1258kcal73.8g163.5g44g68.8g
Annoskoko puolitettuna1250g629kcal36.9g81.8g22g34.4g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646