Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 906g961kcal36.1g175.5g8.1g15.8g
Hk, sininen lenkki 580g1051g2417kcal105.1g66.2g189.1g2.1g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka453g159kcal12.7g21.3g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7122kcal310.2g534.6g403.8g38.8g
Valittu annoskoko2500g3561kcal155.1g267.3g201.9g19.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1780kcal77.6g133.7g101g9.7g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876