Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 173g52kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 32g14kcal0.6g2.5g0.1g0.5g
Tomaattimurska 787g231kcal4.4g41.7g1.6g14.9g
Vesi, vesijohtovesi 1101g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 378g1203kcal92.1g172.6g7.2g33.6g
Viinietikka 24g4.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3025kcal199.6g452.4g18.4g104g
Valittu annoskoko2500g1513kcal99.8g226.2g9.2g52g
Annoskoko puolitettuna1250g756kcal49.9g113.1g4.6g26g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954