Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi951g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi16g44kcal1.4g1.1g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g552kcal63.2g0g33.3g0g
Kaali, valkokaali1139g240kcal13.7g38.7g2.3g23.9g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1728kcal160g88.8g78.8g50g
Valittu annoskoko2500g864kcal80g44.4g39.4g25g
Annoskoko puolitettuna1250g432kcal40g22.2g19.7g12.5g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271