Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g35g0kcal0g0g0g0g
Vesi318g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 111g983kcal0g0g111.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)794g2462kcal135g428.8g23g103.2g
Ketsuppi, meira86g60kcal1.3g13.7g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g375g101kcal4.9g18g0.7g6.4g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Palvikinkku Wursti238g219kcal36.7g1.4g4.8g0g
Oltermanni, perinteinen175g629kcal43.7g0g50.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g24g62kcal6.4g0g4.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g318g159kcal3.2g38.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9390kcal465.4g1006.2g395.8g220g
Valittu annoskoko2500g4695kcal232.7g503.1g197.9g110g
Annoskoko puolitettuna1250g2348kcal116.4g251.6g99g55g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993