Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g458g1603kcal27.5g348g7.8g9.2g
Vesi, vesijohtovesi 366g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g1648g577kcal16.5g107.1g8.2g13.2g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4359kcal88g910.2g32g44.8g
Valittu annoskoko2500g2180kcal44g455.1g16g22.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1090kcal22g227.6g8g11.2g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139