Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g893g580kcal14.3g133.9g0.9g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g625g594kcal125g0g10.6g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g357g286kcal1.8g25g21.4g3.6g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g183g265kcal30.2g2.7g15.6g0.2g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g40g30kcal0.9g5.8g0.4g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g4.5g2.7kcal0g0.5g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g13g44kcal1.3g6.7g1.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 357g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3603kcal347g349.2g100.4g10.2g
Valittu annoskoko2500g1802kcal173.5g174.6g50.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna1250g901kcal86.8g87.3g25.1g2.6g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449