Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1193g822kcal60.4g111.6g4.8g37g
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Cashewpähkinä 143g822kcal28.6g26.9g66.3g5g
Mineraalisuola keskiarvo 10g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 954g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 48g422kcal0g0g47.7g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g10g37kcal4.9g3.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4283kcal191.6g297.8g239g88.8g
Valittu annoskoko2500g2142kcal95.8g148.9g119.5g44.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1071kcal47.9g74.5g59.8g22.2g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928