Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g754g603kcal11.3g50.5g37.7g0g
Munakoiso 603g135kcal3g18.7g1.2g15.1g
Kesäkurpitsa zucchini 754g136kcal4.2g18.9g3g5.3g
Broccoli 200 g302g63kcal10g5.7g1.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 11g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 32g7.2kcal0.4g0.5g0.2g0.8g
Parmesaani (Joku), annos 30g18g70kcal4.3g0g6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)23g163kcal0g0g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2355kcal66.4g188.6g135.4g42.4g
Valittu annoskoko2500g1177kcal33.2g94.3g67.7g21.2g
Annoskoko puolitettuna1250g589kcal16.6g47.2g33.9g10.6g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378