Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 1572g616kcal16g110.7g3.1g40.1g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g236g448kcal5.9g8.3g42.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g252g704kcal47.8g0.1g55.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras47g126kcal4g24.2g0.5g6.3g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g393g287kcal31.4g31.4g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4362kcal210.2g349.4g210.6g92.8g
Valittu annoskoko2500g2181kcal105.1g174.7g105.3g46.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1091kcal52.6g87.4g52.7g23.2g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154