Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 344g348kcal4.4g16.7g28.2g5.9g
Linssi, vihreä, go green732g2473kcal212.1g417g7.3g223.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g732g768kcal58.5g102.4g14.6g73.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g366g102kcal2.2g21.8g0.7g9.1g
Rypsiöljy 65g571kcal0g0g64.5g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g215g247kcal12.9g10.8g17.2g0g
Kasvisliemikuutio 47g144kcal4.5g6.4g11.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9307kcal589.2g1150.2g287.2g624g
Valittu annoskoko2500g4654kcal294.6g575.1g143.6g312g
Annoskoko puolitettuna1250g2327kcal147.3g287.6g71.8g156g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.7g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506