Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 722g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g235g66kcal1.4g14g0.5g5.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka722g79kcal7.9g7.9g1.4g7.2g
Sipuli 99g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Seiti, pakasteena - Findus722g505kcal115.5g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1361kcal252g53.4g8.6g29.6g
Valittu annoskoko2500g681kcal126g26.7g4.3g14.8g
Annoskoko puolitettuna1250g340kcal63g13.4g2.2g7.4g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750