Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 421g340kcal6.6g70.8g0.2g12.6g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK337g572kcal50.5g8.1g37g0g
Peruna, keskikokoinen 60g151g91kcal2.3g19.7g0.2g1.4g
Paprika vihreä 84g18kcal0.8g2.1g0.3g1.6g
Omena, keskikokoinen 200g168g57kcal0.3g11.9g0.5g3g
Kasvisliemikuutio 19g56kcal1.8g2.5g4.3g0.3g
Vesi841g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g59g44kcal2.6g7.6g0.1g0g
Kesäkurpitsa421g72kcal1.7g10.5g2.5g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2500kcal133.2g266.4g90.2g43.6g
Valittu annoskoko2500g1250kcal66.6g133.2g45.1g21.8g
Annoskoko puolitettuna1250g625kcal33.3g66.6g22.6g10.9g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564