Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g2128g702kcal12.8g119.1g4.3g53.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)192g1206kcal0g0g134g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 170g562kcal0.9g137.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4942kcal27.4g513.2g276.6g106.4g
Valittu annoskoko2500g2471kcal13.7g256.6g138.3g53.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1235kcal6.9g128.3g69.2g26.6g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498