Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 972g740kcal18.3g150.7g1.9g9.7g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g417g604kcal62.5g0g40.4g0g
Sipuli (kuorittu)153g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Rypsiöljy 14g123kcal0g0g13.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen694g229kcal22.9g34g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu250g315kcal27.5g0.8g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4105kcal266.4g385.6g158g24.6g
Valittu annoskoko2500g2053kcal133.2g192.8g79g12.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1026kcal66.6g96.4g39.5g6.2g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479