Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto426g1449kcal85.2g0g123.6g0g
Sipuli 284g86kcal3.6g13.6g0.6g4.8g
Parsakaali brokkoli 1421g498kcal65.6g27.7g4.3g35.5g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)57g153kcal6.8g7.4g10.8g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g284g903kcal6.5g8.5g93.8g0g
Valkosipuli 28g31kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6241kcal339.8g123.6g466.6g81.8g
Valittu annoskoko2500g3120kcal169.9g61.8g233.3g40.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1560kcal85g30.9g116.7g20.5g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036