Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 1786g3636kcal319.6g0g264.3g0g
Sipuli (kuorittu)268g72kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu45g46kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Kauralese 134g482kcal24.1g61.1g10.3g23.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 268g336kcal29.5g0.7g24.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9146kcal760.4g164g599.2g57.8g
Valittu annoskoko2500g4573kcal380.2g82g299.6g28.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2287kcal190.1g41g149.8g14.5g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098