Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1779g321kcal10g44.5g7.1g12.4g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)635g127kcal3.8g22.2g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g186kcal0.3g0.3g20.3g0g
Timjami 5.1g14kcal0.5g1.4g0.4g1.9g
Mustapippuri, annos 1g5.1g12kcal0.6g1.9g0.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g51g49kcal0.6g9.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1416kcal31.6g159g59.8g28.6g
Valittu annoskoko2500g708kcal15.8g79.5g29.9g14.3g
Annoskoko puolitettuna1250g354kcal7.9g39.8g15g7.2g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181