Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1553g1177kcal29g239.5g3.1g15.5g
Kananmuna kuoreton 85g121kcal10.6g0.3g8.7g0g
Kauralese 39g140kcal7g17.7g3g6.8g
Suola, annos 3g7.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 155g533kcal15.8g108.7g1.9g5.4g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)249g303kcal5.5g67.6g0.7g2g
Kananmuna kuoreton 85g122kcal10.7g0.3g8.8g0g
Kananmuna, keitetty 171g244kcal21.4g0.5g17.5g0g
Maito, Kevyt155g71kcal5g7.5g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5421kcal210g884.2g92g59.4g
Valittu annoskoko2500g2711kcal105g442.1g46g29.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1355kcal52.5g221.1g23g14.9g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196