Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g482g1734kcal69.8g337.2g11.1g5.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g602g122kcal3.6g22.9g1.8g8.4g
Kurkku,tuore 100g723g69kcal4.3g10.1g0.7g0g
Persilja 145g40kcal2g1.6g0.3g11.6g
Rucola, lautaselinen n. 30g72g11kcal0.7g1.4g0.1g1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g67g81kcal1.7g4g6.1g1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g361g1012kcal68.6g0g83.1g3.6g
Sitruunamehu, laimentamaton48g10kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6157kcal301.6g756g206.4g62.8g
Valittu annoskoko2500g3079kcal150.8g378g103.2g31.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1539kcal75.4g189g51.6g15.7g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352