TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)191g515kcal14.3g93.4g9.5g19.1g
Korppujauho 92g336kcal9.6g68.6g0.9g4.9g
Vesi550g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 202g288kcal25.2g0.6g20.7g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1466g1906kcal307.9g0g102.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6088kcal714g325.2g267.4g48g
Valittu annoskoko2500g3044kcal357g162.6g133.7g24g
Annoskoko puolitettuna1250g1522kcal178.5g81.3g66.9g12g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808