Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g266kcal0g0g29.6g0g
Merilohifile, norja1972g3273kcal329.3g0.2g216.9g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g493g739kcal14.8g22.2g69g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8557kcal688.2g44.8g631g0g
Valittu annoskoko2500g4279kcal344.1g22.4g315.5g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2139kcal172.1g11.2g157.8g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497